travel dengan expressed breast milk

salam mummies, saya dah habis pantang di rumah parents & akan pulang ke rumah sendiri dua hari lagi. perjalanan akan mengambil masa dalam 30min, macam mana saya nak elakkan susu daripada cair? saya banyak stock di rumah ibu, rasa saya kalau nak tinggal. mohon bantu 🙏🏻#firstbaby #pleasehelp #advicepls #worryingmom

1 Trả lời

Letak dlm cooler bag. Setakat 30min tak cair… saya balik kg 3 jam pun keras lagi

2y trước

Saya tak letak ice pack sbb susu tu dah jadi ais… letak bagi penuh bag