Kena marah dengan nurse

Salam mummies, ada tak pengalaman kena marah dengan nurse? Sy baru je kena marah dengan nurse sebab sy punya fetal kicks kebanyakan cukup 10 pd jam 3-5 pm. Dia kata lewat sangat dan baby kurang gerak padahal dah sebulan sy kira dia tak pernah pulak tegur. Dia cakap sy tak pandai kira la dengan nada marah. Kita ni first time mummy kalau memang betul sy salah kira, patut dia tegur cara baik. Emosi juga sy lalu sy pun tinggi suara balik. Tapi bila ingat dia kena bagi suntikan tetanus, sy mengalah aje. Tapi sakit juga dia cucuk. Injection paling sakit pernah sy rasa setakat ni. Benda lain takde isu, gdm, hb, bp semua okay. Kalau dia stress sy pun stress jugak kerja. Sy pun penjawat awam macam dia. Tolong legakan hati sy sebab sy nak kena jumpa dia lagi 😭

27 Các câu trả lời

kena byk sabar...die org pon manusia jugak...mungkin mase tu tgh stress kot..kalu awk rajin buat report dkt online...nnti esok dtg terus baik hahaha

Sama la timing kita, tapi nurse takde ckp pape. Jangan stress mommy, nurse sy pun gangster bila bercakap. Tapi hadap jela sbb kk kan😂

pelik eh nurse tmpt awk.. nurse tmpt sye ok je around 3-5pm tu logik lg la ikutkan.. jnji cukup 10kiraan je bfor 9pm.

Att mmng sakit puan, sbb dye pekat berbanding injection lain. Sy pun sama kadang terlupa kira, akan cukup by 3-5 pm.

Tu pun kena marah ehh saya ni kdang pukul 6 baru ckup 10 kick, pelik" jee dia saya x kena marah pon😅😂

Saya kadang tu 7-8pm nurse saya okay je. Tak tahu la kenapa dia mcm tu 😵‍💫

Tapi doktor saran kan saya kalau lewat smpai 5pm boleh direct pergi hospital