status wassap

salam momy2 semua ,saya nak tanya salahkah saya berkongsi cerita tentang perkembangan kandungan saya ddalam status wassap saya sendiri .. saya just tulis NANTI LEPAS IBU BERSALIN ADIK KENA TAHAN NICU SEBAB IBU ADA GBS ,LEPASTU NURSE GTAW IBU BOLEH LA REHAT SEMINGGU DULU KT RUMAH .,yg tuu saja .. tadi saya pergi klinik utk chekcup bp time nak amik tekanan darah dan timbang nurse terus marah2 saya cakap hang dok up status apa cerita apa , saya pon jadi terkejut laa lpastuu dy cakap semua owg pakat berangin (nurse)maksud dia ..padahal dia bukan nurse yg handle kes saya pon .saya jawab balik laa ,saya bukan update ap2 pon ,dia kata hampa nurse punya nak jaga ,hampa p buka kepong hampa sendiri ..dia kata lagi kalau ketua pengarah depa tahu cmna..saya senyap jaa dan senyum dia cakap tuu depan pesakit lain jatuh airmuka saya depan tuu .. yg dia boleh tahu sebab nurse yg rawat saya tuu frend wassap dgn saya dan saya tgok ,dy lihat status saya mgkin dy yg bgtau depa ..

50 Các câu trả lời

Mungkin sbb nurse tu rasa apa yg dia ckp tu dh mcm mnakutkan pesakit dia kot..hihi yela awk bsalin pun x lagi.....

5y trước

saya taktakot pon sekurang2 saya tak tertanya nanti mana bby saya .

Terasa sbb depa salah ke😏... bukan sis buruk2 kan nurse pon😕... hmm pelik2😑... hmmm💁

5y trước

Wow😍. Semoga dipermudahkan segalanya😊..

Saya pun Ada gbs sis. Minta nk duduk sebilik dgn baby boleh. Tak smpai seminggu pn blh keluar.

5y trước

ok baik sis

Sbb tu la sy hide status dari nurse or org luar. Bg family & friends je bole baca 😅

5y trước

saya pulak hide status wasap dari makmentua kkipaq adik ipaq semua..haha rasa tenang

🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ ade jgak nurse camni...bertabahla sis

Kalau sy, mmg sy hide status dari org2 ttentu.. Sbb byk sgt mcik bwg..

Dah kenapa nurse tu? Haha. Sis hide je la status wasap sis dari nurse tu

Hide je status dr nurse tu. Dia nk emosi. Rs dia perlukn vit ksh syg

5y trước

masalah nurse lain yg serang saya bukan dia , dia hanya sebarkan status tuu saja .tadi saya kena cucuk kancing gigi dgn dy ,dy lgsung takgtaw hal tuu pon siap layan elok lagi

Nurse gelabah.😅hide jelaa sis dr makhluk jenis cmtu..

Status dia.hak sis la.knspe.nurse tu begitu?hurmmm

5y trước

tulaa ,adoi ...