status wassap

salam momy2 semua ,saya nak tanya salahkah saya berkongsi cerita tentang perkembangan kandungan saya ddalam status wassap saya sendiri .. saya just tulis NANTI LEPAS IBU BERSALIN ADIK KENA TAHAN NICU SEBAB IBU ADA GBS ,LEPASTU NURSE GTAW IBU BOLEH LA REHAT SEMINGGU DULU KT RUMAH .,yg tuu saja .. tadi saya pergi klinik utk chekcup bp time nak amik tekanan darah dan timbang nurse terus marah2 saya cakap hang dok up status apa cerita apa , saya pon jadi terkejut laa lpastuu dy cakap semua owg pakat berangin (nurse)maksud dia ..padahal dia bukan nurse yg handle kes saya pon .saya jawab balik laa ,saya bukan update ap2 pon ,dia kata hampa nurse punya nak jaga ,hampa p buka kepong hampa sendiri ..dia kata lagi kalau ketua pengarah depa tahu cmna..saya senyap jaa dan senyum dia cakap tuu depan pesakit lain jatuh airmuka saya depan tuu .. yg dia boleh tahu sebab nurse yg rawat saya tuu frend wassap dgn saya dan saya tgok ,dy lihat status saya mgkin dy yg bgtau depa ..

50 Các câu trả lời

Nurse tu byrkan bil fon awk ke🤔🤔🙄🙄

maaf sis.. nak tanya gbs tu apa ye?

dgn nurse pn save no buat ape..hahahaha adoi

5y trước

saya save laa sbb nurse kdg2 cll nk datang rumah , jenis saya no tkkenai mmg takkan angkat..

Sabor jew lah mommy... 😍😍

Sabar la sis..

Better hide status je

kata-kata itu doa

Hmm

Awat nurse macam tu. Hmmm

5y trước

entahlah apa yg merasukinya 😁

Sibuk sgt hal org depa tu..