kuat makan masam masam

Salam hi moms2 semua... Boleh ke makan masam masam sllu.. time preggy nie nak makan masam je.. makan pedas2.. tidak ada effect juak ke tuk baby 13week

2 Các câu trả lời

Sy xboleh masuk langsung masam. Smlm dlm kereta dgn husband loya semacam. Singgah kedai try beli jeruk mangga sbb dgr org ckp slalunya org pregnant suka masam2 kan.. Tp sy xboleh masuk 😂😂 terus bg suami habiskan. Sy makan jambu batu je.

klu blh elakkn yer mommy sbb x brape elok utk kndungan..tp klu dh tringin sgt tu blh jer mkn cuma jgn blebihan 😅😅

5y trước

Ye mom.. trima ksih atas nasihat.. 😊😊