bolyh mkan ka x?

Salam mommy2..tyra nk tyaa susu tin yg teh tarik tu bolyh mnum x?cococrunt bolyh mkn x ??sebb tyra ketagih mkan.roti tiger yg coklet ngn susu tu bolyh mkn x?roti gardenier yg putih tu bolyh mkn x?

7 Các câu trả lời

Mkn ja la...bukan memudaratkan xpa...kalau susu pekat tin tu jgn la hari2...Kang kencing Manis pulak...

Boleh je sis tapi jangan kerap.sebab manis.terutama yg susu tin tu.kandungan gula tinggi

Boleh je sis.. Tapi seeloknya makan dalam kuantiti yg sedikit.

Semua boleh dlm amaun yg sederhana.

Boleh😊

😀

Semua boleh

5y trước

Ok makasih Mommy