Due Mei ini

Salam mommy² semua.🌹 Siapa due bulan ini👋☺️ Kita Geng . Bulan Mei Saya baru 36w 6d Tadi dari kk,Nurse ckp baby belum masuk pinggul@laluan kepala masi kt atas. Doc pn ckp macam tu then scan baby tadi berat dlm 3kg .. Mommy² macam mana plak? Saya doa kn kita di permudahkan bersalin Nti 🤲🏻

1 Trả lời

alhamdulillah tahniah , semoga dipermudahkan urusan bersalin yer ... sy dah lepas azab bulan february tu 😂... alhamdulillah kurniaan pemberian Nya sgt² sempurna di mata ibu bapa 😍