Hai semua siapa due 26 dh bersalin .

Esok dh due saya 26 mei tapi still x ada tanda , Doc bagi tempoh sampai hujung bln ni ,x besalin lg kena serah diri 1 Jun Tlg doa kn saya mommy🤲🏻 Dn saya ada soalan tadi baru perasan sbb saya belek² buku.ni dekat gambar scan saya Masa 37weeks berat baby 3072g. Tapi tadi scan 39weeks berat baby 2724g. Baby boleh turun berat ke atau misin scan yg silap😝 Saya serta kan gambar ye😌

Hai semua siapa due 26 dh bersalin .
1 Trả lời

berat bby tu just angaran ja sis time scan..lpas bslin bru kuar berat yg sbnr

3y trước

baiklah 😁