Kesihatan baby

Salam mommy2 semua...kenapa tulung rusuk ank sy mcm tu..tulungvrusuk di sebelah knn mcm keluar sedikit..normal ke x normal tu???

Kesihatan baby
6 Các câu trả lời

sama macam anak saya sis,, tapi doktor sruh buat xray, entah bila nk buat pon taktahu,,tulang rusuk anak saya terkeluar jugak macam pastu dengan dada burung ,

3y trước

tu lh..susu pn xnk mn isap..lpr jh isap..mngkn ke sbb dia tumbuh gigi

ank awk brapo bln dh?? ank sy 7 bln lbh+++...awk ad tny ke nurse kenapa jd mcm ni?? sy buntu lh..tkut ad ape2

bukan sbb perut kempis ke? sbb tu jd nmpk tulang mcm tu

Anak saya pun mcm ni. Risau jugak tgk.

sebab kurus ni,cuba bagi makan kenyang2

3y trước

dh bg..tpi dia menolak mkn suap ph xnk lh...susu pn bg jenama S26 pn brt x naik ph perut kerncong..sy tukar blik susu yg biasa dia isap dri baby..susu dutch baby..najis pn ok..membuang hri2

f

3y trước

f tu follow