POSITION BABY SEBELAH KANAN

Hye moms nk tanya,normal ke kalau awl2 preggy bby byk duk sebelah knn ? Kandungan sy baru 17 weeks ,Asyik benjol mngeras je sebelah knn,tp dia aktif dh pndai kick 😅 mybe kpla dia la kot yg keras tu kn 🤔😄 ada x yg mcm sy? #firstmom

7 Các câu trả lời

Normal kot. Sy pun 16weeks macam tu. Nurse pun cakap dah rasa masa dia cek perut. Benjol kadang tengah, kanan, kiri. Kadang tak benjol. Haha

Normal awak . Sebabnya baby tak turun tempat dia lagi masih berpusing pusing . Kalau dah nak bersalin baru dia akan turun kat bahagian bawah

Normal sis..Smua kita ibu2 yg mengandung alami (prut mengeras) antara sblh kanan&kiri.Serta tgh juga.

awainya??? perut nipis kot noh. selalu anak 1st ni 20w+ baru merasa kick tu pun takde mengeras🤔

1y trước

normal je. saya first mom juga. 16week saya rasa dah baby kick. 17w lagi kuat sikit. skrg 27w kemainnn aktif seharian kadang senget2 perut 🤣

Samala dgn sy masa 17w. Mengeras sebelah kanan. Dah mula kick jugak... now dh 20w. hehe

Pergerakan bby tu. Weak core muscle mmg rse awal. N tgk jgk uri dkt mne.

normal je