Semangat 😔

Salam, hi mommy2 sekalian, sekadar berkongsi luahan & semoga mommy2 dpt doakan & bg sy semangat..sy pjj dgn suami...kl-kedah..sblm ni,sy sentiasa positif..bersemangat je..walaupun bjauhan..setiap weekend sy akan balik ke kdh (naik public transport, sbb xlarat drive jauh2)..suami nk dtg kt tmpt sy susah jgk sbb sy menyewa rmh dgn rakan2 yg bujang lg... Tapi bila dh semakin bsr perut ni..emosi sy pn semakin cpt tganggu...rindu suami 1 hal,cpt sedih,sensitif..kdg2 cam xbersemangat nak pegi keje pn..hr2 sy bdoa semoga Allah bg sy kekuatan, bg sy semangat..emosi sy asyik sedih je..sy kesian dgn baby sy..sbb sy saya baca emosi ibu akan mmpengaruhi baby...tp tu la..susah nau nk ctrl emosi sejak akhir2 ni..cmne nk bt ye..mohon doakan sy kuat semangat ye kwn2...semoga hari2 kita semakin positif & ceria..doakan juga sy cpt dapat pindah ke sisi suami.. t.kasih sudi baca luahan sy.. 💐

1 Trả lời

kesian mommy, semoga mommy dpt pindah stay dekat dgn husband..at the mean time cuba layan bende yg kelakar just utk hiburkan hati yg sedih tu..tgk citer kelakar ke, tgk tv ke..mommy xleh selalu sedih2 kesian kt baby nti..