BISUL DI MISS V

Salam mommy2. Ada tak sesiapa kat sini kena bisul dkt vagina semasa trimester kedua. Sy tgh mengalaminya. Takda mata atau nanah. Tapi sakit betul 😂 normal ke ape ye . Mcm mana nk bagi kecut .#firstbaby #theasianparentph #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kalau bisul nya besar kena masuk ward bedah kecik.. arwah my mom pernah kena dekat bibir miss v siap jahit lagi lepas buang semua nanah tu.. pergi lah klinik.. sebab kita tak tahu nanah tu kadang pecah sendiri masuk dalam vagina lagi teruk sis..

Saya dekat 10kali operations bisul dekat vagina...serik rasa nya😭