pengalaman

salam mommy semua just nk tahu pengalaman u all je..bosan2 boleh share2.. nak tnya ade x pernah hormon hcg rendah.. sebulan lewat period x dpt detect positif bile buat upt tp bile next month bru positif..ade x spe2 pernh mcm tu? ??

1 Trả lời

saya pula jenis period x tetap. sebulan x dtg period check upt negative. bulan kedua pun x dtg period, . check upt baru positif. samar2.kalau kira last period patutnya dah 10 weeks. last2 doktor kira ikut scan masa tu 6 weeks.