Upt positif lagi

Hari ni hari ketiga upt positif lepas hampir sebulan gugur. 5.12.20 cukup sebulan gugur... Harap2 upt positif ni bukan hormon HCG lama tp hormon yg baru... Doakan saya kawan2...

Upt positif lagi
27 Các câu trả lời

macam xpekat kan... saya yang test hari2 nampak sama je xkurang xnaik... macam xde harapan kot utk pregnant... tunggu HCG lama ni clear baru nak try pregnant pulak la... macam terlalu berharap pulak... hari ni genap la sebulan saya gugur... andai kata mengandung pun risau jugak... sebab baby yg gugur sblm ni Mase test pun x terang jugak... bpe kli test pun xterang... last2 gugur... perlu ke saya mkn duphaston? sbb sblm ni Dr ade pesan klu dh thu mengandung 4 minggu cek upt positif terus mkn duphaston... tp tula xtau btui ke x...

4y trước

4 minggu kot

mcm makin terang line kedua tu.. insya Allah.. moga yang terbaik buat awk.. 😊 x mustahil boleh lekat semula lepas gugur.. kawan sekerja siap dnc masa gugur tu.. doktor cakap tgu 6 bulan baru pregnant lg.. genap sbulan gugur dia rasa x sedap badan.. check kt klinik positif pregnant 😆 kena la marah sikit dgn doktor.. tp alhamdulillah anak dia membesar dgn sihat.. 4 tahun da 😊😊 jaga diri ya mommy.. ubat jgn tgl.. 😊

4y trước

Amin ya Rahman... tq tau awak...

nanti after 2weeks repeat upt dip n tell dengan upt digital tau dear .. insha'Allah kalau still positif itu bermakna awak pregnant ..tapi jika test after 2weeks ni Line makin pudar dari yang sekarang maka tu tanda hormon lama ..jangan stress² jaga diri yea

2y trước

sy baru lps gugur mggu lps,Dr cek upt ,-ve n scan pon kosong xde apa..lps seminggu sy cek upt naik samar²..sy xsempat bsama lg sbb bru habis darah keguguran..sy juga ada cyst,adakah sy hamil atau sbb cyst?

yang ni upt hari ni... xterang pulak... saye perasan klu guna upt jenis ni xterang... hmm ntah la stress pulak... ntah2 x mengandung rase mcm syoq sendiri pulak... nak tanya berape lama ye hormon HCG lame akn ade dlm badan lpas gugur...

4y trước

baik sis... tq2... 😊

Sis... Lepas gugur tu Dr kt hospital xde bagi tahu yee... Sekurang nya 3 kali haid baru rancang balik? Sbb sy pun baru keguguran bulan 7 16w induce kluar normal... Dr ada pesan nak pregnant balik rancang selepas 3 ke 6 bulan...

4y trước

ade...

sllu lpas keguguran mmg tgh subur sgt. ada je kawan mcm awk. 2 kali gugur dlm setahun 3 kali pregnant. yg ketige menjadi. setahun dah baby dia. inshaAllah. ada rezeki awk kali ni. jaga makan n jgn buat keje berat2 tau. makan folic acid.

4y trước

doakn Sye sis... suami Sye pn mcm xnk hrap sgt macm dh kecewa je..

Sedih tiba² hari khmis 3/12 period datang.. Ingatkan dah lekat sebab ada bersama sblm dan slps hari subur tu. Bagi saya semangat dan advise please . Sangat berharap dan menanti zuriat😌

4y trước

saya mkn asid foli plus vitamin cn vitamin b.. alhamdulillah tahun ni dah dua kali pregnant.. first luar rahim terpaksa buang sebelah tiub. yg second ni dah 7month..

Sama la saya keguguran 5weeks on 10/11/2020 haritu... ni da nak sebulan try2 juga la buat upt dgn harapan pregnant balik..mcm ada mcm tak ada double line.. hmmm berharap sgt pregnant lagi..

4y trước

upt saye last buat tu 12.12... bukan 4 hari lepas 2 hari lepas.. sorry sis

Kalau nak check hcg better guna upt yg sama. Kalau tidak nnti result tk sama. In Shaa Allah ada rezeki tuh. Hormon hcg akan meningkat dlm masa 48jam. Sis try repeat every 2days.

4y trước

emm baik sis .. Terima kasih sis... saya cuba...

Sye xtau upt positif sbb hormon HCG Sye gugur yg lme atau hormon ni sbb Sye mngndong sbb upt xterang pun...