Takut tapi syukur ?

As salam mommy semua. last week first time scan terkejut bila doc kata kembar. Sy kembar MCMA kalau taksilap sy kembar 1 uri 1 kantung. so sy nak tanya pengalaman2 mommy yg pregnant twin mcm sy ni bersalin mmg akan awal sikit ya? And doc ckp high risk sebenarnya tapi sy fikir n doa yg baik2 saja. Doakan sy n baby twins sy ya semua ❤

Takut tapi syukur ?
77 Các câu trả lời

Tahniah sis..jg kesehtn rajin2 check up utuk pastikn keadaan janin..

Wahh tahniah sis..doa yang baik² je inshaaAllah semua baik² saja 😍

Tahniah.... Jaga elok2... Jgn risau sgt... Jgn stress....doa byk2

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Semoga semuanya baik2 shj... Ameen

Kita sama... 23/5 due.. Tp doktor kata bsalin awal... 35/36week

Alhamdullilah...bestnya.. ♥️♥️ Tahniah sis♥️♥️

Allahu bestnya.. Moga diberi kesihatan yg baik.. Jaga diri sis

hi sis nk tanya, dlm sejarah family ada lahirkan kembar ke?

sis.. Masa scan twins MCMA baby duduk sebelah2 ke mcm mana?

Congrats mummy!! Banyakkan rehat, makanan berkhasiat..