Tidur Smbil Susukan Bayi

Salam mommy, saya nak tny? Bayi sy berumur 1 bulan, semasa sy menyusukan bayi sy pda wktu malam, sya akan susukan bayil secara tidur dan bayi akan terlelap sekali, tetpi apabila sy bgunkan dia untuk sendawakn bayi, bayi sy jdi susah nk tidur semula, seblum ini bayi sy muntah sebb tidak sendawakn bayi, dan terkeluar susu di bhgian hidung buatkan bayi tidak selesa.. Siapa ada cara untuk selesaikan msalah ini? #firstimemom

14 Các câu trả lời

Susukan bayi dalam keadaan duduk. Awak bersandar lah di dinding. Guna nursing pillow kalau nk selesa