skip obimin

hai...xpe ke kalau kite skip makan obimin dan makan makanan lain yg naikkan hb kite? skng hb sy xde mslh lagi walaupun skip obimin..sbb sy xleh telan langsung obimin tu..kalau mkn mesti muntah keluar hitam dan rasa pahit2.. seksa sgt rasa..sbb tu sy xmkn..xpe ke eh?

2 Các câu trả lời

Obimin tu dia ada multivitamin yg kita takleh produce sendiri. Tengok balik apa ingredients dlm tu, kalau sis boleh mkn mcm apa yg ada dalam obimin tu, its okay. Kalau tak boleh dengan obimin, bagitau nurse yang merawat untuk mintak tukar ubat kpd brand lain. Folic acid penting sangat.

brp hb skrg?

2mo trước

dari skip, better tukar ubt. at least mantainkan hb. mkm real food tu boleh tp kena discuss dgn misi.