Bleeding.

Salam mommy. Saya bleeding 6w4d. Dekat pad bersih, tapi bila cangkung buang air kecil mesti keluar darah. Saya makan duphaston baru 2 hari. Ada tak yang pernah macam saya? Saya harap baby boleh survive. Amin ya Mujib

5 Các câu trả lời

Kalau risau, pergi hosp check terus. Kes kwn sy spotting tu sbb implementation janin, tp in my case before this, the spotting tu tanda gugur.

3y trước

saya dah pergi hospital. doktor cakap rahim saya kedepan. tapi pangkal rahim masih tertutup Alhamdulillah. cuma bleeding still ada bila cangkung buang air kecil. dekat pad bersih.