Bleeding.

Salam mommy. Saya bleeding 6w4d. Dekat pad bersih, tapi bila cangkung buang air kecil mesti keluar darah. Saya makan duphaston baru 2 hari. Ada tak yang pernah macam saya? Saya harap baby boleh survive. Amin ya Mujib

5 Các câu trả lời

kalau msih berterusan..baik sis segera ke hospital...sbb takut hal lain plk. saya pn pnh keguguran tahun lps... kluar darah 11 hri..dari sedikit hari ke hari smakin byk & rasa kram sakit di bahagian ari2..tahun ni mengandung lg..Masih baru.. doktor nasihatkn utk mkn Ubat Duphaston (ubat kuat rahim) & asid folic. Saya doakn sis & kandungan baik2 sahaja & serta dipermudahkn sgalanya... InsyaAllah aminn

Ada terbaca sharing sorang sis ni haritu lepas makan duphaston Alhamdulillah okay je sbb slowly spotting tak lebih 24h which is a good thing. Haritu dia kata dah nak bersalin dah. Moga baik baik je buat sis n baby amiin

Salam. hi sis boleh tau latest update sis?? sbb sy pn macam sis sekarang. 3 hari dah camni. Dr bagi utogestan utk makan. harap ada rezeki utk sy. dah 3 anak syurga sebelum ni 😔.

sis..sis sma mcm sya skrg..cuma saya bru 4w5d..dkt pad xde..tpi bila buang air kcil diaa mesti kluar drh..msuk ni dh 7hri..sis dh brapa hri ya

3y trước

sis keluar darah ketul ke? sy punya macam lendir transparent tu tp ada darah skali. sama dekat pantyliner takde. time buang air kecik je ada. sis dah scan ke?

Kalau risau, pergi hosp check terus. Kes kwn sy spotting tu sbb implementation janin, tp in my case before this, the spotting tu tanda gugur.

3y trước

saya dah pergi hospital. doktor cakap rahim saya kedepan. tapi pangkal rahim masih tertutup Alhamdulillah. cuma bleeding still ada bila cangkung buang air kecil. dekat pad bersih.