kaki bayi bergetar

salam mommy, nak tnya kenapa ye kaki anak sy sering bergetar samada belah kiri atau kanan seperti kesejukan wlaupn tidak sejuk, adakah ia normal?

4 Các câu trả lời

sama dgn ank sy, kadang dia mengeliat jadi gitu.. kadang masa menyusu dia kencing pon boleh jadi.. klau baca tu refleks dari terkejut, selagi bukan dtg dgn sawan & demam panas should be ok je 🤗

8mo trước

dah setahun lebih dh anak, fasa tu akan berlalu nanti 😅

apa update awak ye? hilang tak bergetar tu skrg? sbb anak sy pun sama

anak sy mengeliat baru kaki bergetar

Dia kentut?