Hai mom .. Nak tanya ni kalau kaki bby bergetar kenapa ya ..boleh bagi tau

Hai mom .. Nak tanya ni kalau kaki baby bergetar kenapa ya

4 Các câu trả lời

Baby sy masa dlm perut smpai dah keluar sebulan masih bergetar kejap2. Dah masuk 2 bulan takde dah. Doc cakap sebab dia nak merengangkan kaki. Dont worry mommy 😉 tiada apa yg serious nnt dia hilang sendiri bila dah besar skit 🥰

sis mcm mana dgn anak sis? dah hilang ke bergetar kdg2 tu? sbb anak sy sebulan pun sama

tpi sis yg ni kali2 bgtar ..tpi x lma kejap² je

8mo trước

awak apa update anak awk skrg? sbb anak sy sebulan pun sama mcm ni, dh hilang ke getar tu? sbb ada baca nnti lama2 hilang

Kencing?