BAYI MASIH MENYUSU BADAN, IBU DATANG PERIOD NORMAL ATAU TIDAK

Salam mommy, boleh saya tau normal atau tidak kalau kita datang period selama baby masih menyusu badan? Saya keliru sebab ada sesetengah orang tak period sepanjang dia menyusukan baby. Harap mommy semua boleh jelaskan ??

1 Trả lời

Normal sis, tapi mcm sy, selama nyusu anak mmg skip2 dtg uzur.. sukeati dia jek nk dtg time bile..😅

4y trước

tu x pasti, haha.. tapi sy mcm tu lah, mnyusu anak 3taun, pernah uzur 1x jek, pastu sy brhentikan susu anak sbb dh besar kan wlupun susu msih byk, bru sebulan benti sy uzur 2x terus lekat.. and here im right now, pregnant mommy 12weeks..hahaaa..