supplement 4 serangkai

Salam to all mommies..sy nk tnya if saya dh almost 12 weeks and bfore ths sy mkn ubt pagi or after makan pagi. If sy ubah msa mkn ubt bfore tidur boleh ke? Ada effect apa apa tak? Sbb almost 3days dh tk mkn ubt tu lps sy makan iron tablet sbiji hritu. Sy cirit birit yg teruk..ada yg sama dgn saya? Tq?

2 Các câu trả lời

Klu ubat iron tu elok mkn pagi wktu perut kosong. Bdn lg cpt serap. Sbb sy dlu pn mkn ikt suka bila sy nk tp kesannya hb sy drop bwh 11. Klu x ok ubat tu, awk boleh mntk tukar. Ada byk multivitamin lain. Mcm sy pn tukar dari zincofer ke obimin sbb muntah teruk smpi gastrik.