Lawatan misi

Salam mommies..sy nak tanya, masa pregnant misi akan dtg lawat kita kat rumah ke?sb misi ada call confirmkan alamat..katanya sb misi nak datang rumh..tapi tak diberitahu bila akan datang..sorry, sy tahu misi datang rumah lepas bersalin je..so confused jap??

39 Các câu trả lời

Saya dah 3x misi datang dlm tempoh pregnant nie.. Best mcm terjaga sgt n ada ape2 mslah bleh refer terus..

5y trước

ouhh..betul jgk tu kan, boleh refer terus..tq for the info, mommy! 😘

Time sy xde thn lepas. Tp skrg ni dorg dah start ke rumah, check utk ibu pregnant. Misi sy yg bgtau

5y trước

ouh, patutla..tq for the info, mommy! 😘

haah.. skrg diorg ckp prosedur bru, time skrg pn diorg dtg time pntg pn diorg dtg

Wslm... Ya ada.. Sy misi dh dtg lawat.. Skrg misi mmg akn datang lawat ms kita pregnant

5y trước

Sama2..

Sekrg ni memang nurse dtg kat rumah . Saya awal preggy dlu 2x nurse datang ..

Aah.. Ade jgk 2x dtg... Lepas tu dh tukar g cek up swasta dah takde dah 😂😂😂

5y trước

Nak tanya, dierang dtg start minggu/bulan kebrp ya?

ada je yg nurse datang.. tengok la dah alang2 dia ada round area kita tu

ade je..drg dtg mlwat nurse sy.pn t akan dtg mlwat sbb drah sy 10.9 je..

Sy xde pulak misi dtg. Dah nk msuk 38w.. Misi dtg brape week? 🤔

Sy pnh nurse dtg drg bt cek tekanan darah dn cek prt je..

5y trước

ouh..ok2 tq for the info, mommy! 😘