Moms

Salam mommies..nsk yanya,lepss bersalin memang kena continue ambil zincofer/obimin? Kalau kena ambil,kena continue ambil sampai bila?

2 Các câu trả lời

Wslm.. lepas bersalin doc akan bg vit tu, habiskan yg tu shj.. sy dh nk habis pnatang still lg mkn iberet (skrg tukar multivit similac premilac sbb farmasi kt kg xde iberet) utk menyusu pula.. xnk mkn pn xpe..

5y trước

Baik sis..terima kasih 😊

Sampai habis.

5y trước

Tak perlu..nurse saya kata ambil sebab nak tambah darah.. tu je..obimin tu all in 1...so since u dah habis pantang tak perlu lagi..buang je..saya pun tak makan masa pantang.. 😅😅