Zincofer / obimin

Ada bakal ibu yang dapat zincofer ni jgk ke instead of obimin? Tnya kwn n family, dorg semua ckp doctor bgi obimin. Tpi sy plk dpt zincofer. Ianya sama je ke? And, lepas ambil ubat ni, memang capsule folic acid tu kena stop ke? #ingintahu #firstbaby #1sttrimester

Zincofer / obimin
2 Các câu trả lời

saya pun dapat zincofer awal hjngga bersalin dapat zincofer. tak silap kalau tgk kandungan dia, dah ada acid ffolic so saya stop ambik asid folik tu. makan ni je.

follow jer arahan pakar sbb diaorg dah attend ramai mummy yg ngandung..