Boleh ke tak makan ubat...

Salam mommies....nak tnya bole ke kalau kita tak makan ubat yg doctor n nurse bagi...sebab sy tk pernah makan smpai skrg.... minum susu pun tidak... sbb sy tk bole telan... kalau telan muntah balik...ada suggestion tak... bahaya tak kalau tak makan ubat n susu???? #13w3d

21 Các câu trả lời

Yep bahaya.. Nti effect dkt baby.. Saya xberani nk kata panjang.. Awk try Google.. Xpe try jgk telan.. Kalau susu awk xboleh telan,, awk kena get ready utk tulang rapuh