Susu formula

Salam mommies..anak skg umur setahun..sebelum nie minum friso gold dia sembelit saye tukar pd susu mamil step 3 dah 4 hari minum tp selang seli buang air besar dan sembelit jugak..boleh recommend ke susu ape lg patut saye cuba ?🥺

1 Trả lời

Hi sis, boleh cuba susu tepung Fernleaf Full Cream. Bagus susu ni tiada gula tambahan 😊 Beli yg plain je, kalau berperisa tu confirm ada gula tambahan.

2y trước

Tapi ada anak yg minum susu ni dah tidak sembelit. Nanti sis cuba ya. Susu ni maknya pun boleh minum 🤭