Sembelit 😔

Hi..anak sy sembelit...umur 1 tahun 3 bulan..dah tukar dari susu enfagrow kepada susu friso gold tp tetap sama jugak sembelit..masa mula tukar friso gold dah ok..pastu jd sembelit lagi..kesian tengok anak..teran berak sampai merah muka2 tapi keluar seketul kecil je mcm taik kambing huhu..ada x cara atau susu yg sesuai..sayur, buah, air semua dah bagi...plz help me..1st mom

1 Trả lời

boleh cuba ni..ank sulung sy guna ni n minum susu lactogrow.. klau nk pm sy 0194397834