salam mommies.ada sapa2 yg pernah ada pengalaman bersalin di hospital selayang x? boleh share pengalaman x.xlama lagi due bulan depan.bersalin kat sana je.plan nak bersalin kat hkl,tapi hkl ttup plak buat sementara waktu

2 Các câu trả lời

Wasalam. Sy xde pengalaman tp yg sy tahu suami blh teman, n hospital selayang tak terima kalau kita tak stay alamat berdekatan. Sbb sy pernah kena tolak ke hospital lain sbb address damansara. 😁 Kalau stay area situ ok atau nk bersalin dh then ok.

5y trước

Kalau saya dua2 dekat.tapi Suami nak kt hkl.tapi saya nak kt selayang.saja nak rsa pengalaman bersalin lain2 hospital

Hospital Selayang highly recommended. Skrg mana2 Hospital Kerajaan tak boleh nak tolak pesakit berdasarkan alamat rumah.

5y trước

No sy tnya org atas ni hehehehe. Sbb dia kata semua hospital kena terima.