Sharing is Caring ?

Salam mommies2, lagi2 momy2 fully housewife. Kadang pernah tak rasa, "apa aktiviti nak buat dengan anak ek?". Bagi mainan kejap je lepastu da bosan ? So saya nak share, mommy2 boleh search keywords ni dekat mana2 socmed cth ig, fb, pinterest. Keywordnya "montessori". Boleh tambah umur anak dekat belakang keyword tu. Macam2 aktiviti yang boleh rangsang perkembangan anak. Tak perlu mainan mahal2, guna barang di rumah je. ? Contoh gambar di bawah saya ambil di Pinterest. Jum share aktiviti mommy2 ngn anak2 ?

Sharing is Caring ?
1 Trả lời

Yup betul. Time sy study dulu, sy amik course early childhood. Memang guna pinterest je sebab boleh tengok macam2 activity utk baby. Org putih punya idea kalau nak ajar anak dari baby memang 👍👍