7 bln 1.4kg normal size ke?

Salam mommies. Sy preggy anak sulung. Dr ckp mcm kecik 2 minggu. Skrg week-30 tp mcm week-28. Bila check size kepala, peha semua ok cuma perut dia mcm kecik skit. Normal ke 1.4kg at week-30? Blh share your baby's weight at week-30? Sy baru nk buat detail scan. Doakan hopefully nothing serious insyaA. ❤️ Tq

23 Các câu trả lời

Mcm saya scan 28 week , nurse kk ckp tulang kaki pendek… pastu nurse sruh p lg tiap 2 mggu scan kt kk… still sma… risau sgttt…