BERAT IBU TURUN

Check up 30 week berat saya turun 2kg tapi berat baby dah 1.4kg. berat baby korang berapa? lagi satu nurse dengan doc tegur perut saya nampak kecik dalam 28 week padahal dah 30 week.#ingintahu

2 Các câu trả lời

sebab puasa kut awak. biasa lah puasa turun sikit. saiz perut, scan, kalau ukuran lari dalam 2 minggu tu normal lagi. cuma maybe nurse doktor bagitau awal supaya awak ambil langkah berjaga2 bagi tak turun dah

3mo trước

saya pun baru naik dlm 6kg, skrg 30w. most probably sebab awak underweight kut doktor risau. sy scan 28w berat baby 1120g pun doktor kata okay.

minggu lepas dlm 29w, berat sy pn turun 2kg..tp berat bby xtahu lg berape..esok baru ada temujanji nk scan jumpa dktor

3mo trước

berat awk turun dari berapa ke berapa ? saya 45kg ke 43kg