AIR CHRYSANTHEMUM TEA

Salam mommies sy nk tanya ,blh ke minum air CHRYSANTHEMUM TEA?sbb tea kn x elok sgt utk ibu preggy ,ke boleh je?sbb sy xminum air manis yg lain , duk beli yg kotak ni je ,tu pn seminggu skli @ 2 kli je mnum..

AIR CHRYSANTHEMUM TEA
8 Các câu trả lời

saya minum apa2 aja, cuma selama preggy blm prnah minum yg bergas lg sebab saya pun kurang suka minuman bergas

minum aje apa pun.. jgn melebih sudahlah..

saya minum je. alhamdulillah okay. asalkan jangan minum satu dozen sudah la.

Boleh je cuma jgn kerap atau mnum byk2.. yg xelok ambil ni air gas sbnrnya

Sya selama 3 month pregnant minum air ni krg gula skrg dh xde 😅

👍 boleh je minum. jgn berlebihan 👌 jgn yg bergas... 👍

boleh je asalkan xmelebih²..

Sy recommend kan yoes less sugar