nak tanyaa.. mengandung boleh minum air tea o atau tak ye? sebab time mengandung ni nk mnum tea o je

2 Các câu trả lời

Boleh tapi tak boleh banyak ya sis sebab tea pun ada caffein juga. Saya pun baru je bancuh tea pagi tadi sebab teringin 😬 Saya buat bacaan, kalau pregnant limitkan 2 mug je sehari.

6mo trước

sy just sekali sehari je .. tu pun time berbukaa je . pastuu dh tak minum . hehe

Boleh

6mo trước

okayy terima kasih sebab respon 🥰