Luka czer sakit

Salam mommies. Siapa ada pengalaman czer? Saya skrg hari ke18 tiba2 rasa sakit di luka czer.. tapi luka dah kering elok, tapi rasa sakit mcm tgn kena luka pisau. Sebelum ni rasa sakit di bahagian perut, sampai baju sentuh perut pun sakit tapi doc ckp normal, makan paracetamol je utk tahan sakit. Harini sakit di kwsn luka pulak, terasa mcm tgn kena pisau kapau bnyk gerak 😔

1 Trả lời

sy pun ambik masa y lama utk sembuh.. sakit sgt2 czer.. x thu la mcm mna orng bleh suka czer...