Sakit luka czer

Hi nak tanya luka czer sy dh tutup elok tp kenapa skrg jd rse sakit kalau mcm tekan2.. lepastu skrg bila baring and nak bangun bejalan sakit sangat pinggang sampai ke perut belah dalam ni rasa sakit sgt2.. boleh tahu kenapa ya .. adakah luka czer sy x baik pun sbnrnye #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

3 Các câu trả lời

Sis punya lebihan perut besar lagi tak? Sy pun czer jugak. Harini hari ke22. Tadi pergi kk nurse ckp rahim belum kecut tp time tu sy tgh tahan berak dgn kencing. Lepas keluar semua baru lembut balik. Cuma tmpt luka dengan lebihan perut masih terasa kalau kita tekan and berjalan. Bila baring nk bangun pun still ada rasa lebihan perut tu sakit. Sama cmtu ke sis?

1y trước

Sama sis .. skrg mcm dh kecut sikit lambat sikit sbb tk bengkung .. x tungku .

saya hari ke 11.. Allahu mmg sakit sgt sgt time nk bgn dri tidur.. Dh mcm mcm tips cara bgn sya try.. Saya pun xtau normal ke tak rasa sakit ni.. ada org ckp bisa pisau

1y trước

Yee bisa gitu sy sakit juga kdg2 penat menahan. 😂

awak dah berapa lama czer?

1y trước

Baru lagi 36hari bru