Lebihan isi pada luka czer

Hi czer mommy. Nak tanya, ada tak yang pernah mengalami luka czer yang dah tertutup tapi terdapat lebihan isi? Tekan tak sakit cuma rasa tak cantik sudah. Dan after 3 months melahirkan ni, bahagian czer tu rasa pedih pedih bagai dihiris pisau. Tak kerap tapi sesekali. Kenapa ye? #pleasehelp #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

keloid ke? normal je tu. sy dh setahun lebih czer, keloid masih ada...misi kata sbb hormon/genetik bdn juga, klu nk buang kena buat rawatan kt luar utk hilangkan..atau next pregnancy pilih elective czer, nanti dktr cantikkan balik tmpt tu