Luka czer

Salam mommies, maaf klu soalan ni agak noob sebab saya #firstmom. Normal ke hari ke-14 luka czer masih terasa sakit? 😥 Klu boleh tak nk terlalu bergantung dgn ubat tahan sakit yg hospital bagi. Tapi kdg tak tahan tetap kena teruskan makan

3 Các câu trả lời

luka sakit tu mmg akn rasa sis,mkn panadol untk krgkn sakit ,nty akn ok kalau sis punya luka tu kering xpa jgm biar basah kt situ kena jaga elok2 ,mkn buah oren bnyak ya

normal puan..jika sakit makan je panadol .mcm sy dlu nurse suh makan panadol..esp bila kena rengat..mmg rs sakit sgt2 dan trpksa makan pil..mg dpmudahkan segalanya amiin

Normal sgt. Siap air bisa berdarah keluar lg. Sakit caeser ni sy rasa sampai anak 2 tahun. Mencucuk2 sakit dia