sakit kepala

Salam mommies semua..biasa doktor suggest ubat apa ya yg bagus/terbaik utk ibu preggy yg sakit kepala kuat

1 Trả lời

Tak pasti... Sbap sy pun pernah sakit kepala smpaii Rasa nak pengsan.. sy tak jumpa doctor .. sy jumpa nurse je... Tp nurse Tu tak ckp apa2.. jd sy tak brani la nak jmpa doktor.. 😌 sy tak mkn ubat... Sakit Tu lama2 hilang sndri juga..

5y trước

Lama nk kena bertahan..sehari suntuk xmkn ubat mcm nk pecah kepala urat ni..huhuu