12 minggu pregnancy

Salam mommies semua, saya first time pregnant. Waktu confirm 6 minggu pregnant haritu dah register untuk bukak buku pink kat KK berdekatan. Tapi sampai sekarang 12 minggu still x dapat call. Saya dah call dan followup balik dgn KK tu tapi diorang still suruh tunggu sebab ramai org pregnant. Nak tau selalu minggu keberapa KK akan panggil untuk buat buku pink? Kedua nak tanya kalau lambat lagi KK panggil ada ubat atau apa tak patut saya buat sebab first time jadi x pasti sangat apa nk buat. Thank you semua

1 Trả lời

Bukak buku sebelum 13w..ibu boleh cont. makan folic acid shja dlu..