Covid ketika hamil

Salam hi mommies semua. Nak tanya ada yang pernah atau sedang dijangkiti covid? Saya first time kena covid sekarang 15weeks. Quarantine day 5 dah tapi hidung tersumbat susah betul nak bernafas lagi lagi time makan. Ada sesiapa boleh share sebarang petua/tips/remedy untuk legakan hidung tersumbat dan sesak nafas ni? Terima kasih☺️

2 Các câu trả lời

amek air panas ltk dlm besen. ltk minyak panas sikit atau cengkih, wap kn muka.

2y trước

Boleh cuba terima kasih