positiv masa hamil

hai momies sume nak tanye siapa pernah kena covid sewaktu hamil?? blh share tips mcm mana nk kontrol badan?? skrg rasa lemah,pening sakit kepala,panas mcm on off,hidung tersumbat nk nafas pon mcm mengah first time kena ,dh g spital doc just bg ubat tuk mkn now dh 31week risau nye#bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

saya skrg 25w n tgh ve covid for 2nd time. 4 hari xleh bangun, hari ke 5 baru okay. today hari ke 6 alhamdulillah dah okay cuma hidung je tersumbat n selsema. speedy recovery sis, jgn stress2, jaga makan & makan ubat bila perlu, byk doa inshaAllah semua okay2 je 🤲🏼

2y trước

allahu semoga awak pon cepat sembuh ya sy sakit badan nk bangun berat gile rasa mcm ada batu kat blkng bercampur dgn sakit sendi hidung tersumbat nk nafas pon pendek xleh nafas ikut hidung,kena ikut mulut mudahan bby kita sume ok

Aduh sis, maaf tak pernah ada pengalaman pula. Yang penting teruskan makan makanan berkhasiat, vitamin c jangan lupa. Semoga sihat sihat je sis and baby.