Hidung tersumbat?

Hi mommies. Sy tengah mengandung anak pertama. Skrg dah nak masuk minggu 13 tapi sejak akhir2 ni asal malam je mesti hidung tersumbat padahal x sakit pun, kdg tersumbat sampai susah nak bernafas, tido pun trganggu. Ada tak yg alami benda sama? Risau pulak lagi2 dgn kes covid 19 skrg ni 😔#bantujawab #firstbaby #1stimemom #mommybuntu

6 Các câu trả lời

sy pun sama sis..dh minggu ke 14 pun sama.. batuk xda.selsema pun xda.. tp hidung tersumbat pakej berkahak... xda demam semua..

normal hidung sumbat bila pregnant. mcm saya memang ada resdung. bila mengandung je mesti hidung lagi teruk sumbat 😂

bg saya normal sebab saya dah lalui awal kehamilan rasa sesak ketat dada .. nanti hilang la tu in shaa allah tak lama

sy pun sama..mlm je hidung tibe2 tersumbat..take time sikit☺️..x lama lepas tu..hilang da rasenye..

Sama la kita pun mlm je hidung tersumbat mcm selsema sedangkn x pun

sy dulu sama juga