Covid ketika hamil

Salam hi mommies semua. Nak tanya ada yang pernah atau sedang dijangkiti covid? Saya first time kena covid sekarang 15weeks. Quarantine day 5 dah tapi hidung tersumbat susah betul nak bernafas lagi lagi time makan. Ada sesiapa boleh share sebarang petua/tips/remedy untuk legakan hidung tersumbat dan sesak nafas ni? Terima kasih☺️

2 Các câu trả lời

sama sy pon hari ke5.. 15weeks jgk covid 🤣.. klau sy tersumbat sy masukkan tisu sikit kat dua² hidung then bernapas guna mulut.. then cabut dah tak tersumbat .. sama rajin letak minyak kayu putih dn buang hingus yg ada,minum byk air putih

2y trước

🤣🤣 semoga sihat selalu

amek air panas ltk dlm besen. ltk minyak panas sikit atau cengkih, wap kn muka.

2y trước

Boleh cuba terima kasih