pregnant slepas kguguran

Salam mommies semua. 3bulan lepas sy kguguran usia bby 16w (4bln). Kuar normal tanpa induce. Soalan sy, ada tak mommies2 pregnant semula dlm mse yg dekat? Ade amalkan ape2 supplement tak? Tlg share.. sy teringin sgt2 nak ada bby dgn cepat??

2 Các câu trả lời

Sy gugur akhir bln 4 haritu. Sy mmg berpantang betul2 cara kampung. Mkn pemakanan yg sihat. Alhamdulillah pertengahan july dh berisi semula. Sblm ni jumpa pakar dia nasihat 3x cycle baru ok kalau nk pregnant semula. Tp kalau dh pregnant awal dr tu pun dia kata takpe sis. Takde masalah In sha Allah.

Seeloknya sis rehat laa dlu slama 4 5 bulan. Bg rahim rest.. lpas tu sis amalkan pemakanan yg sihat.. smoga ada rezeki sis lepas ni..doakan sy juga ye sis.