keguguran

ada sesiapa tak yg pernah alami kguguran? normally brpa lama hormon hcg ni akan hilang ya? sy kguguran 8/9 hritu, bru2 ni sy demam, bawah perut rasa krem2, sakit belakang ,mse first pregnant, ade simptom2 yg sama jugak, tp bila fikir balik, mcm mustahil je ?

4 Các câu trả lời

Saya ada terbaca . Dia gugur juga , dia cakap 3 minggu lepas gugur tu dia still keep on buat upt , double line tapi makin lama makin pudar sampai lah jadi satu line

4y trước

Gugur bape minggu ya?

Bergantung pada hormon masing2. Sy 3 minggu baru upt 1 line.

5y trước

sis kguguran mse kndungan brpe bulan ya

Lepas dari keguguran tu ada bersama suami ke?

5y trước

ada, lepas sminggu

Xsampai seminggu dh hlg sis

5y trước

ouhh yeke, sis pnh kguguran jugak ke?