Alahan terhenti

Salam mommies. saya nak tanya normal ke alahan terhenti? maksudnya usia kandungan saya 6 minggu saya alahan teruk, setiap hari muntah. tapi bila usia kandungan saya masuk 7 minggu saya terus tiada alahan. saya jadi risau sebab first pregnancy saya gugur lebih kurang keadaan yang mcm ni. week 6 tak larat. tapi masuk week 7 - week 11 sihat seperti biasa, then tiba tiba bleading. so saya risau untuk second pregnancy saya, normal ke alahan terhenti macam tu?

1 Trả lời

saya breast sore tu berkurang, the urge to urinate pun berkurang so mcm pelik. now week 6. lps search, ramai yg experience benda yg sama symptoms tu on off. as long as takde symptoms miscarriage lain and follow up doctor okay je. kira normal la kot.