Perancang depo

Salam mommies, saya baru tukar perancang depo minggu lepas. So far saya takda pening kepala, nafsu makan ok, susu badan pun ok. Cuma saya mmg tak period lagi since baby lahir bulan jun 2023. Waktu bersama saya & suami still takut nak lepas dalam. Mommies boleh share tak experience mommies cucuk depo boleh lekat jugak ke?

1 Trả lời

Wsalam. Saya dh cucuk depo 2x dan dah period masa lps cucuk depo first time. Agak2 dalm 2 minggu lps cucuk terus mai period. Cuma bln 10 ni tak dtg period lg . Sy rasa ada kwn saya yg lekat juga wlpun pakai depo (depo 96% berkesan mencegah kehamilan kalau ikut google) sbb perancang apa pun bkn 100% lindung dari pregnant. Apapun jgn lepas dalam kalau risau lekat. Pakai double protection mcm kondom. Saya pun anak lahir bulan jun 2023.

11mo trước

Sama sama❤️