Cucuk depo

Hi mommies.. Ada tak mommies dlm ni yg cucuk depo..bdan jadi sakit,bisa2 mcm tu..mommies msih teruskan cucuk depo atau tukar perancang keluarga yg lain.#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

ya saya pun rasa mcmtu. sy ingt sebab dok dukung anak. tp mcm seminggu ni saya hntr anak rumah mak sebab ada urusan, sama jugak. saya nak tunggu jawapan org lain pulak. nakkan kepastian lagi. 😅

Sya cepat sakit lutut 🤧🤧🤧🤧 sya trpaksa teruskan sbb perancang lain x sesuai utk sya.. blood pressure sya tinggi klau tukar perancang lain 😌😌